Saturday, 25 January 2014

Fakta tentang Sakit Sendi dengan GlukosaminTidak tahan sakit sendi, inilah penawarnya.

Manfaat:

Meningkatkan keselesaan sendi seawal 5 hari.
Keselesaan sendi hampir 28% lebih cepat dari yang didakwa oleh Osteo Bi-Flex 1.
45% lebih berkesan meningkatkan keselesaan sendi dari Osteo Bi-Flex 2.

Ciri-ciri:

100% bebas kekerang
100% vegetarian
100% bebas kondroitin untuk penyerapan glukosamin yang baik
Hanya dua caplets sehari
Caplet yang mudah ditelan
Tiada perasa tiruan, pemanis atau pengawet
Bebas gluten.


Advanced Joint Health Complex mengandungi satu bentuk ekstrak Boswellia yang telah ditunjukkan di dalam kajian klinikal, mampu meningkatkan keselesaan sendi di dalam jangkamasa seawal 5+ hari - hampir 28% lebih pantas dari yang didakwa oleh satu jenama terkemuka!

Ramuan yang dirumus secara saintifik ini merangkumi ramuan yang terbukti secara klinikal:

 • Menggalakkan mobiliti
 • Meningkatkan fleksibiliti
 • Meningkatkan fungsi sendi
 • Menyokong kesihatan sendi untuk jangkamasa panjan

Juga merangkumi  kombinasi nutrien kesihatan sendi yang direka khas: zinc, kuprum, manganese, dan Vitamin C - setiap satunya memainkan peranan yang unik dan kritikal di dalam membangunkan kolagen penghubung dan rawan yang sihat.

Tidak seperti kebanyakkan supplemen kesihatan sendi, New Advanced Joint Health Complex tidak mengandungi kondroitin, satu bahan yang terbukti di dalam ujian klinikal menghalang penyerapan glukosamin.  

New Advanced Joint Healht Complex adalah 100% bebas kekerang dan 100% vegetarian - tidak langsung mengandungi sumber haiwan.

Apakah perbezaan di antara sendi yang sihat dan sendi yang stres?Sendi yang stress

Kesan berterusan, kerja terlalu kuat, haus dan lusuh biasa pada sendi:

 1. Rawan menjadi lemah dan rapuh.
 2. Tisu penghubung sekeliling terurai.
 3. Geseran berlaku di antara yang menyerang rawan, menyebabkan ketidakselesaan dan mobility yang terhad.
Sendi yang sihat

New Advanced Joint Health Complex membantu sendi sihat dalam 3 cara:

 1. Meningkatkan cushioning: Glukosamin membantu memelihara rawan - cushioning perlindungan di antara sendi yang membolehkan mereka bergerak lebih bebas.
 2. Memilihara tisu penghubung yang sihat:
 3. Zink, kuprum, manganese, dan vitamin C membantu membina kolagen dan lain-lain komponen tisu penghubung yang memberi kekuatan dan struktur kepada sendi.
 4. Meningkatkan keselesaan sendi: Ekstrak Boswellia pantas membantutkan mekanisma respons stres tubuh untuk memperbaiki keselesaan sendi.Boswellia Dan Ingredien Utama Lain

Ekstrak Boswellia: Diperolehi dari resin pokok Boswellia serrata, ekstrak botanikal ini mengandungi asid boswelllik yang menghalang formasi leukotrien, kimia yang dihasilkan oleh tubuh yang menyerang tisu sendi menyebabkan ketidakselesaan sendi.  Ekstrak proprietary Boswellia yang digunakan di dalam New Advanced Joint Health Complex mengandungi konsentrasi yang tinggi AKBA (3-acetyl-11- keto-beta-bpswellic acid), satu asid boswellik, dan lain-lain konstituen Boswellia yang digabung untuk menghasilkan bioaktiviti yang lebih unggul dari hanya AKBA.  Di dalam kajian klinikal terbaru, para peserta yang mengambil esktrak Boswellia di dalam New Advanced Joint Health Complex melaporkan keselesaan sendi yang leibh baik,  pergerakkan yang lebih mudah, dan kemampuan yang lebih untuk melakukan aktiviti harian, berbanding dengan mereka yang mengambil suatu lagi jenis ekstrak Boswellia yang mengandungi tahap AKBA yang lebih tinggi.


Ekstrak jagung membekalkan sumber glukosamin yang pekat
Glukosamin: Glukosamin adalah satu jenis gula amino yang berfungsi sebagai blok utama pembinaan struktur proteoglycans, komponen struktur rawan dan cecair di antara tulang yang membekalkan pelinciran.  Banyak kajian yang telah diterbitkan menunjukkan supplmen glukosamin membantu meningkatkan pelbagai gerakan, mobility dan fleksibiliti.  Kajian bertahun-bentuk glukosamin sendi untuk jangka panjang; New Advanced Joint Health Complex menampilkan glukosamin hidroklorid, sumber yang paling tinggi konsentrasinya.  Ianya diperolehi dari sumber sayuran, berbanding dengan kebanyakkan glukosamin yang dperolehi dari sumber kekerang.

Vitamin C: New Advanced Joint Health Complex membekalkan 100% Daily Value (Nilai Harian) vitamin C, satu nutrien yang diperlukan bagi sintesis kolagen.

Zink, kuprum dan mangganes: Mineral surih ini diperlukan untuk membina tisu penghubung.

Indredien Yang Di Uji Secara Klinikal Lebih Cepat
Ingredien utama di dalam New Advanced Joint Health Complex bertindak dalam jangkamasa seawal lima hari - hampir 28% lebih pantas dari yang didakwa oleh Osteo Bi-Flex, satu jenama terkemuka kebangsaan.

day   1st   2nd   3rd   4th   5th

Lebih Berkesan
Keputusan ujian klinikal 90 hari menunjukkan ingredien utama di dalam New Advanced Joint Health Complex adalah dengan lebih baik dengan ketara ingredien utama Osteo Bi-Flex di dalam dua kategori:

45% better joint comfort
31% better ease of motion

No comments:

Post a Comment